Build

Full-service provider in de internationale glastuinbouw is Van der Hoeven van huis uit.

Met ruim zeven decennia ervaring zijn we een van de pioniers in de internationale kassenbouw. En dat niet alleen: achter onze naam staan meerdere patenten. Onze ontwikkelingen door de jaren heen hebben mede het beeld bepaald van de tegenwoordige tuinbouwkas.

Met een full-service provider als Van der Hoeven heeft u de zekerheid dat het complete project in één vertrouwde hand blijft. Daarvoor integreren we de kas en de technische installaties, voor maximale efficiency. Voor de productie van materialen beschikken we over eigen faciliteiten. Ook voor watertechnische en elektrotechnische installaties hebben we die mogelijkheden.

Onderdeel van de groep waar Van der Hoeven deel van uitmaakt is Enthoven en Patron Agri Systems, onze vaste installatiepartner. Waar mogelijk maken we daarnaast gebruik van local sourcing. Samenwerken met lokale partners helpt ons om de footprint van een project te minimaliseren. Inzet van specialisten en materialen uit de buurt heeft ook financiële voordelen: minder transportkosten en lagere importheffingen.

Bouwen met eigen specialisten

De bouw is in handen van Nederlandse specialisten. Daarnaast doen we graag een beroep op lokale arbeid, onder eigen supervisie. De bouw beantwoordt aan hoge normen van HortiQ, het kwaliteitsmanagementsysteem voor de internationale kassenbouw. Met ISO 9001 als basis is zekerheid daarom vanzelfsprekend. Op het gebied van veilig werken hanteren we dezelfde strenge maatstaven . Medewerkers doen hun werk onder verantwoorde omstandigheden. Voorafgaand aan de oplevering is elk onderdeel al uitvoerig getest. Dat maakt projecten van Van der Hoeven letterlijk turnkey.