Van der Hoeven presenteert duurzame oplossingen op COP28 in de VAE

Na de aanwezigheid op de United Nations Water Conference in New York het begin van 2023, kijkt Van der Hoeven vol verwachting uit naar zijn deelname aan de aankomende COP28 in de VAE, die zal plaatsvinden in Dubai.

Het event zal dienen als een belangrijk platform voor wereldleiders, experts uit de industrie, overheden, de particuliere sector, niet-gouvernementele organisaties en diverse belanghebbenden om gezamenlijk de agenda vorm te geven met het oog op het bereiken van ons gezamenlijke doel van netto nul.

Van der Hoeven, een toonaangevende innovator op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor voedselproductie, blijft standvastig in zijn toewijding om projecten te lanceren die effectief omgaan met de uitdagingen van extreme weersomstandigheden en klimaatverandering.

Bij COP28 in de VAE zal Van der Hoeven met trots zijn toewijding aan duurzaamheid presenteren door deel te nemen aan het food4climate-paviljoen dat zich bevindt in de blauwe zone. Dit platform zal dienen als een representatie van de missie van het bedrijf om wereldwijde duurzame technologische oplossingen voor voedselproductie te bieden.

Terwijl de wereld zich gezamenlijk richt op het bevorderen van duurzame praktijken, kijkt Van der Hoeven ernaar uit om in contact te komen met belanghebbenden en bij te dragen aan haar expertise om een pad te smeden naar een meer duurzame toekomst.